Kermis FM

Op 1, 2, 3 en 4 september viert Moelingen wederom de jaarlijkse kermis. Ook dit jaar is Omroep Voeren er live bij met KermisFM.

Op zaterdag 1 september kunt u via KermisFM de sfeer proeven als Sumervibes losbarst met sfeerreportages en interviews met de verschillende dj’s.

Op zondag 2 september kunt u eerst genieten van Duitse Schlagers, volksmuziek en een combinatie hiervan tijdens het Frühshoppen. Vervolgens kunt u luisteren naar een live verslag van de muzikale optocht die door het dorp trekt.

Om 19:00 zullen de kandidaten van Voerbelangen worden voorgesteld. Hier zijn we uiteraard ook live bij. Tot slot zenden we sfeerreportages uit tijdens het optreden van DOMINO.

Op maandag 3 september kunt u via de radio meegenieten van de Berwingwaterrace en het aansluitende ganskoppen.

Op dinsdag 4 september zijn we aanwezig bij de muzikale optocht en het folkloristisch reidansen om u daarna muzikaal mee te nemen naar het sluitingsbal.

Dit alles wordt omlijst met mooie muziek, leuke reportages en veel gezelligheid. We staan op het kermisterrein en u kunt ons tijdens de hele kermis komen bezoeken en wellicht een plaatje aanvragen.

Wij wensen u veel luisterplezier en vooral een hele leuke en gezellige kermis!

Print

Omroep Voeren is te beluisteren via 96.0 FM of de livestream(website/V-tuner).
Download de app TuneIn en luister via uw smartphone of tablet.

Op de website www.omroepvoeren.be vindt u tevens het laatste nieuws uit de regio en de activiteitenkalender.

 

Advertenties