Inschrijfformulier lentewandeling Hap & Stap

Op zondag 30 mei kunt u tijdens een wandeling genieten van het mooie landschap en de lekkernijen van de Voerstreek.

Er is keuze uit 4 wandelroutes:

  • Wandelroute Maasdal  – Start en aankomst in Moelingen. Op deze route van 12 kilometer komt u langs de mooiste plekjes van Moelingen, ‘s-Gravenvoeren en Mesch.

  • Wandelroute Voerdal – Start en aankomst in Sint-Martens-Voeren. Bewonder de mooie vergezichten en typische kenmerken van ons landschap op deze route van 12 kilometer.

  • Wandelroute Gulpdal – Start en aankomst in Teuven. Houdt u van een heuvelachtige wandeling? Dan is deze route van 12 kilometer bij uitstek geschikt.

  • Kinderwandeling – Start en aankomst in Moelingen. Een wandeling van 5 km die gericht is op de kinderen en geschikt is voor kinderwagen of rolstoel. Geniet niet alleen van de omgeving en versnaperingen, maar ook van uw (klein)kinderen die zich vermaken tijdens deze wandeling boordevol verrassingen. (€ 10 voor volwassenen).

Tarief
Volwassenen betalen 15 euro | kinderen(<12 jaar) betalen 7,50 euro.
Maximaal 10 deelnemers per groep conform richtlijnen overheid.

Wilt u deelnemen?
1) Vul onderstaand formulier volledig in en u ontvangt binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging.

2) In de ontvangstbevestiging vindt u alle informatie. Zorg ervoor dat de betaling binnen 5 dagen na inschrijving heeft plaatsgevonden.

3) Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Met deze bevestiging van inschrijving ontvangt u bij het startpunt van uw wandeling de vouchers voor de versnaperingen, een informatiegids en goodiebag.

! Er zijn geen daginschrijvingen. Deelname is alleen mogelijk als u van tevoren bent ingeschreven.