Uitgelicht

  

INSENNET

Jong DJ-talent is altijd op zijn plaats op Summervibez. InsenneT bewees ons van zijn kunnen, dankzij prangende sets op Sunrise Festival, Mergelfeesten, Easterparty en Ballenparty. Deze kerel zal de feesttent omver blazen. Als winnaar van The Hive kan gesteld worden dat een toekomstige topper op ons podium zal plaatsnemen.
Find your moves and dance. InsenneT will make you shaking!


GILETTO VS. ROBBERY ROY
Twee toppers zullen zaterdagavond de tent doen daveren op haar grondvesten. In een exclusieve battle zullen deze twee heren een onvergetelijke nacht afsluiten. Jullie zullen dansen van blijdschap, zo zat zijn als een Zwitser, maar bovenal genieten van elk deuntje dat door de feesttent galmt.
See you at Summervibez!

BRAM DELUX
Rising Talent Announcement! Na het winnen van diverse DJ-contests werd de weg naar de top ingezet door deze kerel. Dit talent mixt vooral Future House en EDM, wat hem razend populair maakt bij het publiek. Met sets in de Carré, The Villa-Antwerp, Rio Club en Globefest kan gesteld worden dat een topper in wording is binnengehaald. Hij wordt immers gesupport door DJ F.R.A.N.K. . Een primeur op Moelingen Kermis, een primeur op Summervibez, een primeur voor Voeren en omstreken.
Welcome BRAM DELUX!

Voorproefje:
https://soundcloud.com/bramdelux


Marco

MARCO
Het eerste weekend van september, Moelingen Kermis, Summervibez, 4 dagen feest, de aftrap van onvergetelijke momenten die worden beleefd… . 2 september 2017 is het zover. Met een knaller van een editie van Summervibez 2017 wordt Moelingen Kermis op gang gedanst. Traditiegetrouw wordt een fantastische editie opgestart door onze resident-dj. Kwaliteit, originaliteit en levendigheid zijn enkele fundamenten waarop hij bouwt.
Summervibez start om 21u met een authentiek setje van DJ MARCO. Hij zorgt ervoor dat jullie dansschoenen terug soepel worden en jullie gedachten enkel nog in het teken staan van de tonen die door de feesttent galmen.
DJ MARCO will kick your ass! Whoop Whoop!!

 DJ ROBIN EYGELSHOVEN
Bekend van Café Karma in Valkenburg,  Midsummer Margraten en zoveel meer. Deze man staat voor kwaliteit! Hij zal jullie het hoogtepunt van de avond bezorgen. Zijn kunsten achter de draaitafel zijn zelfs niet te beschrijven. We zijn ervan overtuigd dat DJ ROBIN EYGELSHOVEN jullie zal doen smachten naar meer. Slechts één boodschap kan jullie nog worden meegedeeld: geniet van deze kanjer.
Enjoy your time at Summervibez!
Dit wordt weer een knaller!!!

Voorproefje:
https://soundcloud.com/…/nobody-to-love-freaks-dj-robin-eyg…


A NEXT BAND

Op ongeveer 12 jarige leeftijd werd Gerard Hover met het “muziekvirus”besmet. Bij hem in de buurt (Wijck Maastricht) was een zéér jeugdige popband actief.

Deze band oefende op een zolder bij de kerk. Om de drummer van deze band te imiteren bouwde Gerard thuis een drumstel van kartonnen dozen, ketels en deksels.  Toen de drummer van de band stopte en zijn drumstel te koop aanbood, was Gerard er als de kippen bij om het over te nemen. Financieel was dit vrij snel geregeld, maar het drumstel kwam er thuis niet in vanwege het lawaai.

Gerard bleef niet bij de pakken neer zitten en ging op pad om op die zolder bij de kerk te kunnen oefenen op zijn drumstel. Dit bleek mogelijk. Na enkele weken helemaal alleen te hebben zitten drummen, was de nieuwigheid ervan af.

Op een november 1981 was het eerste optreden van  ♪ Next ♫ in een discotheek in Valkenburg waar de band op de affiches en in de advertentie van de krant werd aangekondigd als ♪ A Next Band ♫. Deze naamstelling vond iedereen nog beteren bleef dus gehandhaafd.

Het repertoire van ♪ A Next Band ♫ is in de loop der jaren nogal veranderd. In de beginjaren speelde men vooral in kleine muziekcafés, jeugdcentra en militaire bases in Duitsland. Omdat de mogelijkheden voor optredens steeds geringer werden plus het feit dat men niet meer te ver wilde reizen voor een optreden, werd het “feesten & partijen circuit” verkend.

♪ A Next Band ♫ werd een veelgevraagde band. Dit leidde in 1989 tot overbelasting van de stem van de leadzanger. Deze had al vaker aangedrongen op het aantrekken van een zangeres om zo de uitstraling en het repertoire van de band  nog aantrekkelijker te maken. In oktober 1989 werd voor de eerste keer met zangeres opgetreden en de reacties waren uitermate positief. Het repertoire werd uitgebreider, gevarieerder en vooral afwijkend van wat concurrenten te bieden hadden.

Deze formule is tot heden zéér succesvol gebleken en dus ongewijzigd. Al bijna 30 jaar treedt  ♪ A Next Band ♫ de nodige keren per jaar op en altijd tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers. Dit blijkt wel uit het groot aantal “vaste klanten” die ieder jaar opnieuw de band inhuren voor de muzikale opluistering van hun feestavond. Het geringe aantal wisselingen binnen de band is hier debet aan.

Dit zorgt niet alleen voor een goede sfeer binnen de band maar schept tevens een vertrouwensrelatie met de opdrachtgevers.

Een optreden van   ♪ A Next Band ♫ staat altijd garant voor een spetterende muzikale show voor iedereen.

Bezoek ook hun website!

Advertenties